Skip to main content

Hadde ikke gyldig førerkort og er mistenkt for ruskjøring

Den kvinnelige sjåføren pådro seg skader da hun kjørte av Snarøyveien og traff et gjerde og en hekk før bilen veltet over på siden.
Foto: KIM VAN DER LINDEN

Kvinnen i midten av 50-årene kjørte ned både veiskilt, gjerde, tilhenger og hekk før bilen veltet på siden. 

Dramaet utspant seg på Snarøyveien, noen hundre meter før der bussen snur ved Kongshavn, søndag 19. januar. Opplysninger til Budstikka tilsier at bilen kjørte i rundt 20 km/t før den plutselig økte farten og kjørte ut av veien.

– Vi har mistanke om kjøring i påvirket tilstand, og kjøring uten gyldig førerkort, sier politiførstebetjent Gunhild Øvreberg ved Bærum politistasjon, som legger til at de foreløpig ikke har fått svar på blodprøvene som ble tatt av kvinnen etter ulykken.

Når det gjelder kvinnens førerkort, skal det ha blitt inndratt av politiet ved en tidligere anledning. Årsaken til at kvinnen mistet førerkortet er ikke kjent.

Kvinnen som havnet i tujahekken, kjørte ifølge politiet uten gyldig førerkort. Den røde elbilen, som sto parkert på eiendommen, slapp unna med noen skrammer på venstre forskjerm.

Foto: KIM VAN DER LINDEN

Veiskilt og tujahekk

Ifølge politiets logg skal bilen ha vært innom både et veiskilt, et gjerde, en tujahekk og en tilhenger før den veltet.

Kvinnen, som er i midten av 50-årene, skal ha vært ved bevissthet da hun ble behandlet på stedet av ambulansepersonell. Hun ble sendt til traumemottaket på Ullevål sykehus etter ulykken ettersom skadeomfanget og alvorlighetsgraden var uviss. Tilstanden til kvinnen i dag er ikke kjent, men etter det Budstikka erfarer skal hun være utskrevet fra sykehuset.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.