Skip to main content

Gutt (9) kjørt til sykehus etter trafikkulykke

En gutt på 9 år har blitt påkjørt i gangfeltet. – Gutten hadde lettere skader, og det virker som det har gått relativt bra, sier politiet.
En gutt på 9 år har blitt påkjørt i gangfeltet. – Gutten hadde lettere skader, og det virker som det har gått relativt bra, sier politiet.
Foto: TRULS FENRE

En ung gutt skal ha blitt kjørt til Ullevål sykehus etter et trafikkuhell. Bilføreren kan neppes klandres, mener politiet. 

Det var like før klokken 20.00 torsdag kveld at politiet meldte at en ni år gammel gutt skal ha blitt truffet av en bil på Bærumsveien ved Ringstabekk. 

Gutten skal ha kjørt på det politiet omtaler som en «vanlig sparkesykkel», da han ble truffet av bilen. Gutten skal deretter ha falt i bakken. 

– En gutt på 9 år har blitt påkjørt i gangfeltet. Gutten var på sparkesykkel, sier politiets skadestedsleder Morten Solheim. 

– Gutten hadde lettere skader, og det virker som det har gått relativt bra. Bilføreren avhøres av politiet, forteller han videre.

Selv om det fremstår som mindre alvorlige skader, ble gutten kjørt til Ullevål sykehus for en sjekk. Det opplyser oppdragsleder Line Kapskarmo i politiet. 

– Vi kommer til å gjøre nærmere undersøkelser på stedet, men fører kan trolig ikke klandres, opplyser Kapskarmo. 

Operasjonsleder Per Ivar Iversen forteller at gutten skal ha kommet i god fart ut i gangfeltet. 

– Bilfører har nok ikke hatt så mye sjans til å unngå sammenstøtet. 

Det ble derfor ikke tatt beslag av førerkort. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.