Skip to main content

Gjerde blåste over ende – landet delvis på en bil

Et arbeidsgjerde blåste over ende i Sandvika tirsdag kveld.

Foto: Dennis Labourée Fossen

Tirsdag kveld ga et 30 meter langt gjerde etter for den kraftige vinden.

Brannvesenet og politi ble varslet om hendelsen i Vestfjordgata ved Sandvika Storsenter litt etter klokken 21. Den første meldingen gikk ut på at det hadde falt deler fra et stillas ned på en bil, men dette ble senere korrigert.

– Det er et 30 meter sammenhengende metallgjerde som har veltet, deler av det ligger over en bil, sier vaktkommandør Morten Bergh på brannvesenets 110-sentral.

Det er ikke meldt om personskader.

Ikke klart for vinden

Operasjonsleder Per Ivar Iversen i politiet forteller at det ble vurdert å sperre av stedet, men patruljen på stedet har konkludert med at det holder å flytte på gjerdet.

– Det kan tyde på at gjerdet ikke var montert for å tåle vind og vær, sier Iversen.

Hannah Rothschild og datteren befant seg i bilen da gjerdet veltet.

– Jeg så det kom til å velte, og tenkte at det ikke er så mye å gjøre. Det gikk ganske fort, men det var ikke noe særlig smell, informerer Rotschild.

Hun forteller at datteren ble ganske redd, men at de begge heldigvis har det bra. 

Rev ned strømledning

Det har vært mye regn og vind i Asker og Bærum natt til onsdag, men kun brannvesenet har loggført oppdrag relatert til været.

– Vi fikk melding klokken 05.13 om at et tre i Hogstadveien i Asker hadde veltet og revet ned strømledningen i tillegg til to strømstolper, sier vaktkommandør Morten Bergh på brannvesenets 110-sentral.

Hendelsen er varslet til både Asker Drift og Hafslund. Ifølge Hafslunds feilmeldingstjeneste (ekstern lenke) er ingen strømkunder berørt.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.