Skip to main content

Full mann sparket etter biler og la seg i veien

Politiet måtte til pers da mannen vaset ut i veibanen og sparket etter biler.

Ved 23-tiden tirsdag fikk politiet flere meldinger om mannen som skapte ubehageligheter ved bussholdeplassen på Fekjan, ved innkjøringen til Landøya.

– Mannen skal også ha ligget i veibanen en periode og vært veldig sint, opplyser operasjonsleder i politiet, Rune Hekkelstrand.

Da politiet kom frem, fremsto mannen godt beruset. Operasjonslederen opplyser at det er snakk om en lokal mann i 40-årene.

– Det er ingen opplysninger om skadde personer eller skader på biler, men det siste kan ikke utelukkes, sier Hekkelstrand.

Den hissige mannen ble plassert bak i en politibil med myndig hånd før han ble kjørt vekk fra stedet.

Politiet har mottatt forklaring fra vitner på stedet om oppførselen til mannen. Hva som skjer videre med vedkommende, hadde ikke politiet tatt stilling til ved 23.30-tiden.

Flere meldinger på en beruset mann som har vaset rundt i veien og sparket etter flere biler på Holmen. Vi har kontroll på ham nå og tar i mot forklaring fra vitner for å finne ut hva vi skal gjøre med mistenkte.

Les flere hendelsesnyheter fra Asker og Bærum.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.