Skip to main content

Full fest til klokken 05.30

Flere tilfeller av høylytt og fuktig sommermoro ble rapportert inn til politiet natt til lørdag. Men det er ikke russen som har skylden.

Tvert om trekker operasjonsleder i politiet, Cathrine Sylju, frem at det har vært stille fra russefronten så langt i helgen.

– Kanskje russen har tatt en pause. Vi har i alle fall ikke fått en eneste melding om uro knyttet til russ i natt, sier Sylju.

Men det kom inn et par meldinger om festbråk fra boliger i Asker og Bærum natt til lørdag. 

Den første tikket inn fra Blommenholm i Bærum allerede i 23.30 tiden fredag, fra naboer som hadde fått nok av høy musikk.

Den siste kom fra Slemmestad i Asker klokken 05.30.

– Der skal de ha holdt på hele natten. Det ble meldt om høy musikk og støy, sier Sylju, som forteller at politiet ikke har hatt kapasitet til å rykke ut til boligene.

– Men hvis bråker varer ved, vurderer vi å dra ut, sier operasjonslederen.

I Asker sentrum rapporteres det dessuten om ett tilfelle av ordensforstyrrelse i natt. Politiet fikk melding om en mann og en kvinne som hadde uønsket adferd i det offentlige rom ved Sem. 

Overstadig beruselse. Det var politiets raske diagnose da de fikk kontakt med paret, som er i 40-årene og ikke er kjenninger av politiet. Paret var da like ved sin engen bolig.

– De hadde nok kost seg litt for mye i sommernatten. Paret gikk inn og la seg i egen bolig da de fikk beskjed om det, sier Sylju. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.