Skip to main content

Følg morgentrafikken her

Kjedekollisjon på E18 ved Asker sørget for ekstra lang kø mot Sandvika og Oslo tirsdag morgen.

09:50: Og DER er vi tilbake igjen. Politiet melder nå om kjøretøystans i kollektivfeltet ved Blommenholm. Det skaper kø på E18 innover mot Oslo. 

09:45: Da kan vi endelig melde om at køen og trafikken avtar på E18. Vi takker for oss for i dag, og ønsker deg en riktig fin dag. Sees igjen i morgen tidlig! Følg med på Budstikka gjennom dagen for oppdateringer på hendelser og ulykker i trafikken. 

09.17: Køen gir seg ikke. Å kjøre mellom Asker og Skøyen tar nå 39 minutter. Mellom Holmen og Sandvika tar det nå 17 minutter å kjøre. 

08.48: Du må dessverre fortsatt belage deg på kø på E18. Det meldes nå om økende kø mellom Holmen og Sandvika. Forsinkelsen på denne strekningen er nå på 15 minutter og har status økende. Det er ikke meldt om hendelser nå, men køen henger fortsatt igjen fra kollisjoner ved Lierskogen og ved Drengsrud tidligere i morges. 

08.30: Det tar nå 32 minutter å kjøre fra Asker til Skøyen. I tillegg til kjedekollisjonen ved Drengsrud i 06-tiden, har det også vært trafikkuhell på E18 ved Padderudvannet ved Lierskogen, før Asker. Det skal være ryddet på stedet, men man må regne med at det tar tid før køen løser seg opp. 

08.14: Vegtrafikksentralen melder om at en lastebil har fått stans i kollektivfeltet på E18 inngående ved Sandvika. 

08.01: Forsinkelsen mellom Asker og Skøyen er nå på 17 minutter. På strekningen mellom Holmen og Sandvika er det nå økende trafikk og mye kø. Trafikken denne morgenen skyldes kjedekollisjonen ved Drengsrud som skjedde i 06-tiden. 

07.25: Hvis du sitter i kø før Asker, så kan vi melde om at køen løser seg opp og at det er kun mindre forsinkelser mellom Asker og Skøyen. Denne strekningen tar det nå 22 minutter å kjøre, altså en forsinkelse på ti minutter. Fra Heiakrysset ved Lierskogen, og til Asker, er forsinkelsen på 27 minutter. 

Kjedekollisjon ved Drengsrud ved avkjøringen til Asker, fører til lange køer på E18 inngående tirsdag morgen.

Kjedekollisjon ved Drengsrud ved avkjøringen til Asker, fører til lange køer på E18 inngående tirsdag morgen. 

Foto: Tipser

07.10: Etter trafikkulykken på E18 ved Jansrud løser køen seg opp så fort du kommer forbi Drengsrudbakken. Foreløpig går trafikken derfra og inn mot Oslo uten store forsinkelser.

06.50: Flere biler er involvert i kollisjonen ved påkjøringen fra Drengsrud, melder politiet.

Fire biler er involvert i hendelsen, som skjedde i 06-tiden. Ingen personer skal være skadet. Kun ett felt er åpent for trafikk forbi stedet.

– Det er en person som klager over nakkesmerter og blir med til legevakten for en sjekk, sier politiets operasjonsleder, Vidar Pedersen.

Ifølge ham skal ulykken ha skjedd idet den fremste bilen bremset opp. 

– Bak den kom det tre andre biler som kjørte i hverandre, som en slagstrekkspilleffekt, sier Pedersen.

Tre av bilene vil trenge berging for å komme seg ut av kjørebanen. 

Tirsdag morgen starter køen mellom Drammen og Liertoppen.

Klokken 06.51 melder Veitrafikksentralen at bilbergingsfirma er på stedet.

Saken oppdateres!

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.