Skip to main content

Følg morgentrafikken her

Budstikka følger morgentrafikken fra Asker og Bærum til Oslo. Tips oss gjerne. Vår tipstlf.: 99 59 00 00. Du kan også nå oss på tips@budstikka.no.

10.17: Trafikken avtar ytterligere og vi takker for følget denne morgenen. Vi ønsker alle en riktig god tirsdag! 

10.05: Statens vegvesen melder fortsatt om forsinkelser på hovedveien inn mot Oslo. Det skal være mindre biler på veien mellom Asker og Sandvika. Det tar nå 25 minutter mellom Asker og Skøyen. 

09.20: Da kan vi endelig komme med en god nyhet: Forsinkelsen avtar mellom Asker og Skøyen og nå skal det ta 39 minutter på strekningen. Det er avtagende trafikk både mellom Asker og Holmen, og mellom Holmen og Sandvika.

09.02: Det nærmer seg halvannen time å kjøre mellom Asker og Skøyen. Forsinkelsen på denne strekningen er nå på 70 minutter. Det er ikke meldt om hendelser i trafikken. 

08.45: Nå har det også blitt røde tall for strekningen mellom Vøyenenga og Sandvika. Det er ikke meldt om hendelser, men trafikken skal være økende. 

08.29: Du må nok fortsatt belage deg på kø fra Asker til hovedstaden. Det tar nå 76 minutter mellom Asker og Skøyen. I følge Statens vegvesen er det økende trafikk mellom Asker og Holmen. 

08.02: Forsinkelsen mellom Asker og Skøyen er nå på 52 minutter. Det tar 31 minutter å kjøre mellom Asker og Holmen. Ferske reisetall viser at flere kjører bil, og færre reiser kollektivt. 

07.37: Køen inn mot Oslo er stabil. Det tar nå 48 minutter å kjøre strekningen fra Asker til Skøyen. 

07.03: Skal du innover mot Oslo så må du smøre deg med litt tålmodighet denne morgenen. Det er nå 27 minutters forsinkelse mellom Asker og Skøyen. Særlig mellom Asker og Sandvika er trafikken økende. Køen starter rett etter Liertoppen. 

06:51: Nå har det hopet seg opp med biler på E18 gjennom Sandvika mot Drammen. Det er ikke meldt om hendelser. 

06.49: Skal du fra Asker til Oslo, må du belage deg på kø nå. Forsinkelsen mellom Asker og Skøyen er på 16 minutter. 

06.36: God morgen! Det begynner å ta seg opp med trafikk på E18 gjennom Asker og innover mot Oslo. Mellom Asker og Holmen og mellom Holmen og Sandvika melder Statens vegvesen om økende trafikk. Det er ikke meldt om forsinkelser i kollektivtrafikken. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.