Skip to main content

Flere politikontroller i natt – luktet narkotika i én av bilene

Mannen i 30-årene som kjørte ga også utslag på politiets test.

Politiet har gjennomført flere kontroller i Asker og Bærum natt til søndag.

I Slemmestadveien i Røyken kontrollerte politiet trafikken i en snau time mellom klokken 01 og 02. Totalt ble rundt 30 kjøretøy sjekket.

– I en av bilene, luktet det narkotika. Føreren ga også utslag på en tegn- og symptomtest som vi tar, forteller oppdragsleder Martin Martinsen i Oslo politidistrikt.

Mannen i 30-årene fra Bærum ble tatt med til legevakten i Røyken der det ble tatt en blodprøve.

– Føreren blir anmeldt og det ble tatt et midlertidig førerkortbeslag, opplyser Martinsen.

I samme kontroll ble også en mann i 40-årene fra Drammensområdet tatt for å kjøre uten gyldig førerkort. Mannen ble anmeldt for dette.

Sjekket promille

Politiet hadde også flere andre sporadiske kontroller med fokus på rus natt til søndag. Både i Rolfsbuktveien på Fornebu og Bærumsveien på Løkeberg ble biler sjekket.

– Det ble ikke noe resultat ut av disse kontrollene, og det er bra, det er det vi liker, kommenterer Martinsen.

Politiet måtte også ta opp jakten på en bilfører etter melding fra en annen trafikant ved Circle K i Asker om at bilen vinglet og manglet baklys.

Først ved Kjellstad før Drammen ble bilføreren stoppet. Vedkommende ga ingen utslag på politiets tester, og etter en kort prat fikk føreren kjøre videre, opplyser Martinsen.

Les flere hendelsesnyheter fra Asker og Bærum.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.