Skip to main content

Familien til savnet Bærums-mann takker alle som har deltatt i leteaksjonen

Øyvind Rideng fra Gjettum er fortsatt savnet etter at han ikke kom hjem fra fjelltur på Norefjell onsdag kveld.

Øyvind Rideng fra Gjettum er fortsatt savnet etter at han ikke kom hjem fra fjelltur på Norefjell onsdag kveld.

Foto: Arild Hansen, Drammens Tidene/Privat

Savnede Øyvind Rideng har fortsatt ikke kommet til rette på Norefjell. Nå takker familien alle involverte i leteaksjonen for hjelpen.

Onsdag kveld forrige uke ble Bærums-mannen meldt savnet etter at han ikke kom tilbake fra en fjelltur fra Tempelseter i Eggedal til Høgevarde på Norefjell. Han var sist i kontakt med familien ved 16-tiden samme dag.

I en pressemelding mandag bekrefter familien at det er Øyvind Rideng (50) fra Gjettum som er savnet. 

Det aktive søket etter den savnede ble avsluttet lørdag kveld. Nå ønsker familien å takke alle som har deltatt i leteaksjonen som har foregått i tidvis krevende værforhold.

– Det er naturligvis en svært krevende situasjon for de nærmeste, men det har samtidig varmet å se den utrettelige innsatsen fra både profesjonelle og frivillige som døgnet rundt har søkt etter Øyvind. Familien har et stort behov for å uttrykke sin dype takknemlighet, sier familiens talsperson Niklas Kokkinn-Thoresen i pressemeldingen.

Både politiet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp, Norske Redningshunder og en rekke frivillige har bistått i søket. Det har også være benyttet helikopter i regi av Hovedredningssentralen i arbeidet.

Håper fortsatt

Politiet uttalte i helgen at selv om det aktive søket nå er avsluttet, så har de ikke gitt opp å finne den savnede i live.

– Så lenge han ikke er funnet så utelukker vi ingenting, uttalte operasjonsleder Merete Kvaal i Sør-Øst politidistrikt søndag.

Øyvind Rideng er i dag sammen med sin kone eier av Tempelseter i Eggedal. Han er bosatt med sin familie på Gjettum i Bærum.

Rideng er tidligere fylkespolitiker for Høyre og satt i fylkestinget i perioden 2015-2019. Han har også vært nestleder i Bærum Høyre en periode.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.