Skip to main content

Elsparkesyklet hjem på E18

En nyinnflyttet Snarøya-mann tok korteste veien hjem. Det endte ikke så godt. 

Like etter kl. 02 i natt observerte politiet en elsparkesyklist på E18 ved Lysaker. 

– Patruljen fikk stoppet han i Snarøyveien. Det viste seg at han var ganske forslått, så det endte med en tur på legevakta, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i politiet. 

Mannen i 20-åra hevdet han hadde kjørt ut i grøfta for å unngå å kollidere med en bil, og på den måten skadet seg. Deretter valgte han altså den raskeste veien videre hjem fra Oslo. 

– Han hadde nettopp flyttet til Snarøya. Han var en forslått angrende synder som innså at han hadde tatt et dårlig valg, sier Hekkelstrand. 

Toftetyv tatt

Politiet fikk også en melding tidlig på natten om to personer som snoket rundt en båt på båthavnen i Tofte. 

– Litt senere kom det også en melding om at to personer i en mindre jolle var observert rundt en annen båt. Via redningsskøyta kom vi i kontakt med den ene mistenkte som hadde tatt en båt på landsiden, forteller operasjonslederen. 

Hendelsene settes i sammenheng, og politiet kan ikke utelukke at de har vært oppi flere båter i området. 

– Vi får se om vi får flere henvendelser fra stedet i løpet av dagen. En person er nå på vei til arresten, og vi mistenker at han har kjørt i ruspåvirket tilstand. Dette er voksne menn i 20-åra fra Vestfold, og de er kjente for politiet, sier Hekkelstrand. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.