Skip to main content

Døde etter sparkesykkel-ulykke

En mann i 60-årene mistet livet etter en sparkesykkel-ulykke på Rykkinn natt til søndag. Det bekrefter krimleder Anne Tveit. 

Litt før klokka 03.00 ble politiet varslet av Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral (AMK) om en ulykke på Rykkinn i Bærum. En mann i 60-årene skal ha blitt livstruende skadet etter å ha falt på sparkesykkel. 

Ifølge operasjonsleder Rune Hekkelstrand i politiet skal det være snakk om en elektrisk sparkesykkel, men det er ingenting som indikerer at sparkesykkelen tilhører Tier, som er den eneste leverandøren av elsparkesykler i Bærum

– Mannen ble kjørt til Ullevål med livstruende skader, sier Hekkelstrand. 

Han forteller at politiet jobber med å oppklare hendelsesforløpet. 

Døde på Ullevål

Krimleder ved kriminalvakten, Anne Tveit, bekrefter overfor Budstikka at mannen mistet livet på Ullevål sykehus i løpet av natten. 

Ifølge Tveit ser det ut som det er snakk om en singelulykke, men det er ingen vitner som kan bekrefte dette. 

Tveit opplyser om at mannens nærmeste pårørende er varslet. 

I første utgave av artikkelen skrev Budstikka at det dreide seg om en vanlig sparkesykkel. Senere har operasjonsleder Rune Hekkelstrand rettet på eget sitat, og presisert at sparkesykkelen var elektrisk. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.