Skip to main content

Den omkomne fra dødsulykken i Spikkestad er identifisert

Politiet er nå sikre på hvem den omkomne etter trafikkulykken var.
Politiet er nå sikre på hvem den omkomne etter trafikkulykken var.
Foto: KIM VAN DER LINDEN

Bilføreren som omkom etter å kollidert med en lastebil er nå identifisert ved hjelp av blant annet DNA.

Ulykken skjedde fredag morgen den 27. august på E134 ved Spikkestad. Den stjålne personbilen kom over i motgående kjørefelt og kolliderte med en lastebil. Personbilen ble liggende utbrent i grøfta og lastebilen fikk store skader i fronten. 

Politiet etterforsket dødsulykken i flere dager før de klarte å identifisere den omkomne like før helgen. 

– Ved hjelp av DNA fikk vi bekreftet mannens identitet. I slike tilfeller holder det ikke bare med DNA, så vi har dobbeltsjekket resultatet med annen informasjon. Vi har vært i kontakt med de pårørende og fikk informert dem på tirsdag, sier avsnittsleder Knut Einar Nandrup ved avdeling for spesiallovgivning i Oslo politidistrikt.

Ferdig etterforsket

Det opplyses at den omkomne mannen var i 40-årene og bosatt sentralt i østlandsområdet. Som Budstikka tidligere har omtalt, ble ulykken dokumentert av et dashbordkamera installert i den involverte lastebilen. 

– Hendelsesforløpet er godt belyst og dokumentert, så saken nærmer seg nå ferdig etterforsket. Vi manglet kun sikkert identifisering av den omkomne, men det har vi altså fått nå, sier Nandrup.

Her kan du lese flere hendelsesnyheter fra Budstikka 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.