Skip to main content

Brøt seg inn i boder – løp da politiet kom

En person er pågrepet etter innbrudd i flere boder i Lokes vei på Haslum. 

Like etter klokken 03 natt til tirsdag fikk politiet melding fra beboere om et pågående innbrudd i boder i et boligkompleks i Lokes vei på Haslum. 

– Vi sendte et par patruljer, og da de kom frem hadde vedkommende akkurat stukket av fra stedet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt.

Politiet satte i gang et søk etter innbruddstyven, og kom over en mistenkelig person ikke så langt unna stedet. 

– Han begynte plutselig å løpe fra politiet, fortsetter operasjonslederen.

Glemte sekk

Mannen i 30-årene, som er norsk statsborger, ble pågrepet og satt i arrest. Hva han fikk med seg etter innbruddstoktet er foreløpig uvisst.

– Jeg vet ikke hva han hadde klart å få med seg, men det ble funnet en sekk i en bod som han hadde glemt igjen, avslutter Stokkli. 

Styreleder i Avløskollen huseierforening, Lars Erik Sandhaug forteller at mannen brøt seg inn i tre boder. Ifølge informasjonen han har fått fra en nabo skal den ubudne gjesten for det meste ha flyttet ting fra en bod til en annen og ned i garasjen. 

– Det er ikke tatt noe av større verdi som vi kjenner til, forteller Sandhaug.

Likevel legger han ikke skjul på at det er ubehagelig at uvedkommende har romstert rundt i boligkompleksets boder og garasje. 

– Vi aner ikke om det er flere slike personer i nærområdet eller om det dreier seg om et enkelttilfelle. Vi skulle gjerne vært dette foruten, avslutter han.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.