Skip to main content

Bilfører stakk av etter voldsom utforkjøring – funnet etter halvannen time

Bilen som kjørte av veien i Økriveien på Skui fikk store materielle skader. Bilføreren stakk av etter ulykken
Foto: CHRISTIAN BREVIK

Politihund snuste seg frem til sjåføren som hadde gjemt seg under en bro

Vitner på stedet fortalte til Budstikkas reporter at en blodig person ble sett løpende vekk fra stedet. Dette bekreftet også politiet om sjåføren som var involvert i hendelsen ved av- og påkjøringen til E16 ved innløpet til Skuitunnelen i 18.30-tiden søndag.

Bilen skal ha hatt stor fart da den kjørte av Økriveien. bilen hadde kjørt over en gang- og sykkelvei og kjørt ned et tre før bilen veltet over på siden.

Like over klokken 20, rundt halvannen time etter ulykken, ble bilføreren funnet ved Isielva. Der fikk føreren blant annet behandling for skader.

– Det var en hundepatrulje som fikk et spor og fant til slutt føreren som satt sammentrykket under en bro over Isielva, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i politiet.

Her er bilføreren funnet og får behandling av helsepersonell til høyre i bildet.

Foto: Christian Brevik

Pedersen forteller videre at sjåføren er en mann i begynnelsen av 30-årene.

– Han har fortalt oss at det ikke var flere personer i bilen. Bilføreren hadde skader i hodet og får nå tilsyn av helsepersonell, sier operasjonslederen.

Innrømmer promillekjøring

Politiet satte inn både helikopter og politihunder i jakten på den blodige bilføreren. Samtidig gjorde de undersøkelser i og rundt bilen.

– Vi har gjort funn i bilen som tyder på at det har vært drukket alkohol forut for ulykken, opplyser Pedersen.

Like etter meldte politiet på Twitter at bilføreren hadde erkjent å ha drukket alkohol før han satte seg bak rattet.

Kjørt til legevakten

Fronten på bilen fikk store materielle skader.

– Føreren fremstår ikke som alvorlig skadet, men det har uansett vært store krefter i sving, og ble tatt med til legevakten for en grundigere sjekk og for å avlegge blodprøve, sier operasjonslederen.

Bærum Kranservice ble rekvirert for å få bilen fjernet. Rett før klokken 21 meldte Vegtrafikksentralen at Økriveien igjen var åpen for normal trafikk.

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.