Skip to main content

Bil mistet hjul i tunnel

Bilføreren merket en unormal bevegelse i bilen før et hjul plutselig løsnet inne i tunnelen.

En bil mistet et hjul i Bekkestutunnelen litt før klokken 16 tirsdag. Tunnelløpet ble stengt i vestgående retning mot Haslum en periode inntil bile var fjernet.

– Det er ikke store skader på bilen, men den har mistet et hjul, og må ha hjelp til å bli flyttet, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i politiet.

Bilføreren har forklart politiet at han kort tid i forveien hadde skiftet fra vinterdekk til sommerdekk.

– Etter det skal han har kjørt rundt 30 kilometer, og like før dekket falt av, skal han ha merket at det var noe unormal bevegelse mens han kjørte, forteller Pedersen.

Det ble bestilt bergingsbil for å fjerne bilen. Klokken 16.15 meldte Vegtrafikksentralen at tunnelen var åpen for normal trafikk igjen.

En påminnelse

Operasjonslederen peker på at denne hendelsen kan være en påminnelse til alle som i disse dager skifter dekk.

– Det er for eksempel lurt å sjekke om skruene er tilstrekkelig festet, og kanskje kan det også være behov for å etterstramme, råder Pedersen.

Politiet er på stedet inntil bilen er fjernet. Patruljen på stedet har vurdert at det opprettes en sak etter uhellet, men det blir ikke tatt beslag i førerkortet.

Les flere hendelsesnyheter her.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.