Skip to main content

Bil kjørte inn i tunnelvegg på Lysaker

En mann i 60-årene kolliderte med minst én bil på Lysakerlokket før han kjørte inn i tunnelveggen ned mot Lysaker Brygge mandag morgen.

Foto: Karl Braanaas

Politi og helsepersonell sjekker om bilføreren har hatt et illebefinnende etter at en bil blant annet kjørte inn i tunnleveggen.

Like før klokken 08 meldte politiet om en bil som skal ha kjørt inn i tunnelveggen ned fra Lysakerlokket mot Lysaker Brygge, samt vært borti en eller flere andre biler.

– Vi fikk flere nødtelefoner fra andre trafikanter, én av disse fulgte også etter mistenkte og hjalp oss å lokalisere bilen, sier oppdragsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt.

Han forteller at den mistenkte bilføreren først skal ha kjørt inn i en bil oppe på Lysakerlokket, før ferden fortsatte gjennom tunnelen i Strandveien ned mot Lysaker Brygge.

– Her skal han også har kjørt inn i tunnelveggen, før han stanset ved Spar-butikken på Lysaker Brygge, forteller Hekkelstrand.

Hjulsporene avslører at bilføreren kjørte inn i betongveggen ved tunnelåpningen på sin ferd ned mot Lysaker Brygge.

Foto: Karl Braanaas

To hypoteser

Bilføreren, en mann i 60-årene, er ikke alvorlig skadet, men ble tatt med til Bærum sykehus for en helsesjekk.

– Men vi jobber ut ifra to hypoteser, enten at han har hatt et illebefinnende eller at det er ruskjøring, sier oppdragslederen.

Mannen i 60-årene ble fratatt førerkortet etter kollisjonene.

Bilen på Lysakerlokket som ble påkjørt av mistenkte, må hentes av bergingsbil. Det må også mistenktes egen bil som har store skader i fronten. Politiet har ikke fått melding om andre biler som har vært involvert.

Denne bilen ble påkjørt av mistenkte på Lysakerlokket og fikk store skader bak. Bilen måtte hentes av bergingsbil.

Foto: Karl Braanaas

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.