Skip to main content

Bevæpnet politi rykket ut etter melding om mann med pistol

Politiet beordret en mann i Asker til å slippe en pistollignende gjenstand fredag kveld. Gjenstanden viste seg å være en pistoletterligning. 

Hendelsen skjedde på Drengsrud i Asker fredag kveld. 

Politiet opplyser at mannen i 30-årene oppholdt seg langs Gamle Drammensvei, og at han skal ha holdt en pistollignende gjenstand i hånden. 

Politiet rykket ut med store bevæpnede mannskaper og fikk kontroll på personen. Ved nærmere undersøkelser konkludert med at pistolen ikke var ekte – men snarere en etterligning av en pistol. Personen skal ha sluppet gjenstanden på ordre fra politi på stedet. 

Mannen beskrives av politiet som samarbeidsvillig og skal ha forklart at han ikke hadde noe intensjon om å skade eller skremme andre mennesker.

– Vi sendte ut bevæpnet mannskap i en massiv innsats. Politihelikopteret var en den av denne innsatsen. En person ringte inn til oss og fortalte at om en person som veivet med noe de trodde var en pistol, sier operasjonsleder Guro Sandnes i politiet.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.