Skip to main content

Beslagla førerkortet til vogntogsjåfør etter E18-ulykke

To felt var sperret etter ulykken hvor personbilen endte i autovernet på venstre side av veien. En vogntogfører som muligens var involvert i hendelsen, stanset først på Høvik. Hans førerkort er beslaglagt.

Foto: KARL BRAANAAS

To personer ble kjørt til legevakten etter en kollisjon på E18 Slependen onsdag. En vogntogsjåfør fikk førerkortet beslaglagt.

De to som satt i personbilen skal ifølge politiet ha kommet seg unna hendelsen uten alvorlige skader, men ble sjekket av ambulansepersonell på stedet. De ble senere kjørt til legevakten for sjekk.

– Det ser ut til å ha gått greit med passasjerene, men det er store materielle skader på bilen, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt. 

Oppdragsleder Alexander Østerhaug i politiet forteller at en av de to i personbilen klaget over smerter i en arm. 

Det var lange køer inngående på E18 etter onsdagens trafikkulykke. 

FOTO: KARL BRAANAAS

Stoppet på Høvik

To felt på E18 var sperret som følge av ulykken, og trafikken ble ledet forbi stedet i kollektivfeltet. Klokken 16.15 var alle felt åpnet igjen for fri ferdsel, men køen sto på det lengste tilbake til mellom Holmen og Asker.

Politiet er usikre på hendelsesforløpet, men personbilen skal trolig ha kollidert med vogntoget – som kjørte videre fra stedet. 

Ikke lenge etter hendelsen stanset vogntogsjåføren i en busslomme langs E18 ved Høvik.

– Det er usikkert hva vogntogsjåføren har fått med seg, men førerkortet hans er beslaglagt. Han kjørte fra stedet og stanset flere kilometer senere, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

Sjåføren av vogntoget stanset selv i denne havarilommen langs E18 ved Ramstadsletta. Der endte praten med politiet i førerkortbeslag. Onsdag kveld ble vogntoget fraktet vekk av bergingsbil.

Foto: JØRGEN DAHL KRISTENSEN
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.