Skip to main content

Barn påkjørt på Gjettum – to personer skadet i E18-kollisjon

Politiet gjorde undersøkelser på stedet der jenta ble påkjørt. Ifølge vitner skal hun ha krysset veien i fotgjengerfelt til høyre i bildet, men på rød mann.

Foto: EVA GROVEN

En jente ble kjørt til legevakten etter at hun ble påkjørt i et fotgjengerfelt på Bærumsveien. På E18 ved Lysaker ble to personer skadet i kjedekollisjon.

– Det kan virke som jenta løp ut i veien på rød mann, og bilfører kan ikke klandres for ulykken, sier operasjonsleder Guro Sandnes i politiet om hendelsen i Bærumsveien ved tidligere Gjettum T-banestasjon

Meldingen om at et barn var påkjørt nådde operasjonssentralen i 16.15-tiden torsdag.

– Jenta ble kjørt i ambulanse til legevakten, og vi tar en prat med henne og foreldrene der, sier Sandnes.

Sjåføren av bilen som var involvert fikk ikke førerkortet beslaglagt.

Jenta ble påkjørt i dette fotgjengerfeltet i Bærumsveien på Gjettum.
Foto: NILS JOHAN DAHL

Smerter i hode og nakke

Et kvarters tid før Gjettum-ulykken, kolliderte tre biler på E18 ved Lysaker i utgående retning mot Sandvika. Kjedekollisjonen var en «klassisk» påkjørsel bakfra.

– Vi har ikke fått melding om at noen personer sitter fastklemt, sa vaktkommandør Hans Erik Tysdal på brannvesenets 110-sentral kort tid etter hendelsen.

Politiets operasjonsleder Guro Sandnes opplyser at to personer ble kjørt til legevakten for en sjekk, etter at de klaget over smerter i hodet og nakken.

– Føreren av den bakerste bilen fikk førerkortet beslaglagt, og samtykket til dette, sier Sandnes. 

To av bilene ble fjernet av bergingsbil, og klokken 16.35 – en drøy halvtime etter at det smalt – ble E18 åpnet for fri ferdsel igjen.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Ulykken på E18 har skjedd i venstre felt, like før tunnelen under Lysakerlokket.

FOTO: PRIVAT
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.