Skip to main content

Avslutter tagger-søk

En tagger gikk løs på en halv t-banevogn på Kolsås torsdag kveld. Nå har politiet avsluttet søket.

– Bakgrunnen for vår aksjon var en melding fra Sporveien om en kar som drev og tagget på stasjonen på Kolsås, forteller oppdragsleder Martin Martinsen ved Oslo politidistrikt.

Politiet mottok meldingen klokken 19.37. Fire minutter senere var de på plass på stasjonen, men da hadde vedkommende stukket av.

– Vi søkte litt i området og ble oppmerksomme på en fyr nede ved Hauger T-banestasjon. Han var ikke interessert i å prate med oss og løp vekk og ut i T-banesporet, fortsetter Martinsen.

– Et skadeverk

Flere politibiler ble sendt inn i området, og hundepatruljen ble også tilkalt. Politiet har foreløpig ikke lyktes med å komme i kontakt med vedkommende, men jakter fortsatt.

– Det er snakk om et skadeverk, og vi ønsker å gjøre det vi kan for å komme i kontakt med ham, fastslår oppdragslederen.

Politiet opplyser på Twitter at det er tagget på en T-banevogn.

Avsluttet søk

Rundt klokka 23.00 hadde politiet avsluttet søket etter gjerningsmannen. Det eneste patruljene fant var en sekk som politiet tror er relatert til taggingen. 

– Saken anmeldes og vil etterforskes videre. Da vil blant annet sekken undersøkes. Viser den noen videre spor, kan vi komme nærmere en gjerningsperson, forklarer operasjonsleder Tor Gulbrandsen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.