Skip to main content

Ari Behn (47) er død

Ari Behn giftet seg med i 2002 med prinsesse Märtha Louise. Paret tok ut skilsmisse i 2016. Sammen har de tre barn.

Foto: KNUT BJERKE

1. juledag ble det kjent at forfatter Ari Behn, bosatt i Lommedalen, har tatt sitt eget liv.

– Det er med stor sorg i hjertet at vi de aller nærmest pårørende til Ari Behn må meddele at han i dag tok sitt eget liv. Vi ber om respekt for vårt privatliv i tiden som kommer, heter det i en uttalelse fra familien sendt til VG av Geir Håkonsund, som har fungert som manager for Ari Behn.

Onsdag kveld la kong Harald ut følgende melding på kongehusets nettside: «Det er med stor sorg Dronningen og jeg har mottatt budskapet om Ari Behns bortgang. Ari var en viktig del av vår familie gjennom mange år, og vi bærer med oss varme, gode minner om ham. Vi er takknemlige for at vi fikk lære ham å kjenne. Vi sørger over at våre barnebarn nå har mistet sin kjære pappa – og har dyp medfølelse med hans foreldre og søsken, som nå har mistet sin kjære sønn og bror. Vi ber om at Aris nærmeste familie får ro i denne vonde tiden.»

Også kronprinsparet har lagt ut en offisiell melding:

«For oss var Ari en god venn, et kjært familiemedlem og en fantastisk onkel, som vi delte mange av livets små og store øyeblikk med. Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om hans bortgang. Vi var alle veldig glad i Ari. Tankene våre går spesielt til Maud, Leah, Emma, prinsesse Märtha Louise og Aris nærmeste familie.»

Ari Behn giftet seg i 2002 med prinsesse Märtha Louise. Paret tok ut skilsmisse i 2016. Sammen har de tre døtre.

Behn ble født i Århus i 1972, og vokste delvis opp i England. Han har jobbet som kunstner og forfatter, og blant annet gitt ut bøkene «Trist som faen» (1999), «Bakgård» (2003), «Entusiasme og raseri» (2006), Vivian Seving etc..» (2009) og «Talent for lykke» (2011).

Ari Behn ble 47 år gammel. 

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn under fotosesjon i Stiftsparken ved Stiftsgården i Trondheim onsdag 22. mai 2002. 

Foto: PER ERIK HAGEN
Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.