Skip to main content

Anmeldt etter hengervelt på E18

Sjåføren i begynnelsen av 30-årene skal ha fått sleng på tilhengeren, slik at denne havnet i midtdeleren og veltet.

Foto: Alexander Høyer

Det endte med både førerkortbeslag og anmeldelse for føreren som mistet tilhengeren på E18 onsdag ettermiddag.

– Det ligger litt gjenstander fra hengeren i veibanen, noe som har gitt litt kork i trafikken, sier operasjonsleder Line Skott i politiet.

Hendelsen skjedde på E18 ved Padderudvannet i retning Drammen. Den mannlige sjåføren i begynnelsen av 30-årene skal ha fått sleng på tilhengeren, slik at denne havnet i midtdeleren for så å velte.

Tilhengeren og det meste av lasset endte opp mellom kjørebanene, men bilen som dro hengeren snurret i det venstre feltet. 

Anmeldelse og beslag

– Føreren kom uskadet fra det, men er anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. Hengeren var for tung med tanke på hvilke kjøretøyklasse sjåføren hadde i førerkortet. Derfor er også førerkortet hans beslaglagt, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli i politiet.

I 15-tiden var det ryddet på stedet, og åpnet for fri ferdsel i alle felt – men det henger igjen lang kø fra Sandvika mot Asker og Drammen.

Ifølge reisetider.no tar det klokken 15.10 over én time å kjøre fra Skøyen til Asker. En kjøretid på 76 minutter betyr en forsinkelse på 64 minutter. Den tregeste stykket er fra Holmen og videre sørover.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.