Håper drivstoffylling skal avsløre biltyv

Politiet har fått tak i videobilder som viser personen som stjal en bil på Vettre sist helg. Nå håper de intern distribusjon av bildene skal føre til en pågripelse.

DEL

– Vi har innhentet videobilder i forbindelse med at personen som kjørte den stjålne bilen fylte drivstoff på en bensinstasjon i Buskerud, sier Hanne Gulbrandsen, politiførstebetjent ved etterforskningsavdelingen på Asker politistasjon.

Imidlertid skal personen, som også var inne på bensinstasjonen for å handle, gjort opp for både varer og drivstoff kontant. Dermed har ikke politiet elektroniske spor å gå etter i jakten på biltyven som stjal bilen på Vettre og forlot den i Skotselv i Buskerud.

– Vi sender nå bildene rundt til flere i politiet, i håp om at noen kjenner igjen vedkommende, sier Gulbrandsen.

Mulig sammenheng

Det er også gjort tekniske undersøkelse i og ved den stjålne bilen og på funnstedet, men så langt har ikke politiet noen mistenkte i saken.

To døgn etter tyveriet på Vettre, ble nok en bil stjålet fra en adresse i Asker. Bilen ble senere funnet igjen på Nesbru.

Ifølge politiet er det ikke umulig at de to hendelsene har en sammenheng, men det er vrient å slå fast noe før ytterligere etterforskning er gjennomført.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Artikkeltags