Det er 25 år siden Tyrving leverte like godt resultat i 10Mila som laget gjorde denne helgen.

– Vi hadde forhåpninger om en slik plassering, men dette var uansett veldig sterkt. Alt klaffet, forteller en av laglederne for Tyrving-delegasjonen i Sverige, Arne Tiltnes.

Han forklarer helgens suksess slik:

– Vi gjorde ingen store feil, og i motsetning til tidligere år kunne vi denne gangen disponere laget på en slik måte at vi kunne spare våre beste løpere til slutt. Det fordi nivået på de vi startet med var såpass bra at vi var trygge på at de ville gi laget et godt utgangspunkt mot slutten, og det stemte, sier Tiltnes.

God etappe av Ekeberg

En av dem som virkelig gjorde manns innsats var Espen Jakobsen på 2. etappe. Han løp laget opp fra 33.-plass til 6.-plass. Da landslagsutøver Bjørn Ekeberg la ut på sin etappe, som var den syvende, hadde laget falt ned til en 19.-plass, men Ekeberg gjorde en kjempejobb, og fikk kontakt med teten. På tiende og siste etappe var Tyrving nummer fire, men ble passert av to lag, og ble dermed nummer seks av totalt 316 lag.

Fossum leverte også et godt resultat og ble nummer 26. Vant gjorde IFK Göteborg.

Disse ti løp for Tyrving. 1.Wojciech Dwojak - 2.Espen Jakobsen - 3.Vegard Brun Saga - 4.Torbjørn Sagberg - 5.Anders Tiltnes - 6.Jim Øystein Nybråten - 7.Bjørn Ekeberg - 8.Audun H Weltzien - 9.Christoph Brandt - 10.Wojciech Kowalski.