Skip to main content

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Kretsmester fra Tyrving i Nyttårslekene

KRETSMESTER: Sondre Audahl Vik (12) imponerte i Nyttårslekene i helgen.

Nyttårslekene ble denne helgen arrangert i Bærum Idrettspark på Rud. Sondre Audahl Vik (12) fra Tyrving ble lørdag kretsmester på 60 meter.

Sondre løp i dag 200 meter og satte også ny personlig rekord på denne distansen med tiden 27,58. Selv synes han det er mange grener som er morsomme.

– Jeg synes det er mye som er gøy, men 60 meter er morsomst, forteller Sondre som lørdag ble kretsmester på nettopp 60 meter med tiden 8,35

Sondre trener tre til fire ganger i uka, men han trener ikke bare friidrett. Han deltar også på fotball, der han er spesielt interessert i løpetrening, og driver med ski om vinteren.

LES OGSÅ:

Amalie Iuel har satt to norske rekorder i år – nektes VM-deltagelse

Følger i Norges raskeste fotspor

Ser opp til Vebjørn Rodal

Jonathan Hertwig-Ødegaard (10) deltar også i nyttårslekene. Jonathan, som fyller 11 til sommeren, forteller at han er med på alt av friidrett.

– Det jeg liker best er langdistanse og hekk, men jeg er best i hekk, forteller Stabekk-gutten som lørdag vant 60 meter hekk med tiden 10,41.

Det Jonathan synes er mest morsomt er friidrett, men han spiller også tennis i Stabekk og går langrenn i Haslum.

– Idolene mine er Vebjørn Rodal, Ingrid Kristiansen og Grete Waitz, forteller Tyrving-gutten som deltok i nyttårslekene sammen med lillebror Mathias, og gode venner fra Tyrving

Les flere artikler