Skip to main content

Tix klar for «Hver gang vi møtes»

Tix er klar for «Hver gang vi møtes». Her fra Kadettangen i Bærum.

Tix er klar for «Hver gang vi møtes». Her fra Kadettangen i Bærum.

Foto: KARL BRAANAAS

Der får han med seg Maj Britt Andersen fra Asker og Arif Salum fra Bærum. 

I tillegg skal Myra, Anna of the North, Øystein Greni, Jarle Bernhoft og Stig Brenner være med på det folkekjære programmet. 

Nytt av året er at innspillingsstedet er flyttet fra Vestre Kjærnes gård i Våler kommune til Kvitbrygga i Kjerringøy kommune nord for Bodø. Innspillingen er allerede i gang. 

- Årets artister er en fin blanding mellom folkekjære artister og unge lovende artister og låtskrivere. Jeg er sikker på at tolkningene artistene gjør av hverandres låter vil overraske og appellere til en bred målgruppe, sier TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, i en pressemelding. 

Skeptisk

35 år gamle Salum, som vokste opp på Haslum i Bærum, var i utgangspunktet skeptisk.

– Jeg må innrømme at jeg har vært litt fordomsfull tidligere til å takke ja til konseptet. Jeg har tenkt; - er seerne til «Hver gang vi møtes» i målgruppen for å ta imot min musikk? Så jeg har rett og slett ikke turt å si ja og har ikke vært klar for å tolke andres låter. Men nå er vi flere i litt samme sjanger og jeg er klar. 

Arif Salum er klar for «Hver gang vi møtes». Her fra Hvalstrandfestivalen i Asker i 2019.

Arif Salum er klar for «Hver gang vi møtes». Her fra Hvalstrandfestivalen i Asker i 2019.

Foto: Joakim S. Enger

– Nå eller aldri

Andreas Haukeland (28) fra Bærum, bedre kjent under artistnavnet TIX, ser på dette som et perfekt tidspunkt å delta i programmet. 

- Jeg takket ja fordi jeg ønsker å fortelle om mitt liv som artist akkurat her og nå mens jeg faktisk står midt oppi det. Så for meg er det nå eller aldri. Vi er en gjeng artister innen helt forskjellige sjangre, og det er det som er så fint, for her er det plass til alle og rom for store musikalske opplevelser. Jeg tror ingen vet helt hva de kan forvente av TIX i årets sesong. Ikke engang jeg, sier Haukeland. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.