Skip to main content

Skuffet over dommerne i MasterChef

Tv-kokk Alessandra Aspelund røk ut i første program.

Tv-kokk Alessandra Aspelund røk ut i første program. 

FOTO: NINA ABRAHAMSEN

Alessandra Aspelund fra Lommedalen er skuffet over at hun ikke kom videre i MasterChef på TVNorge mandag. Pasta med laksekrem toppet med ristede pistasjnøtter, lakserogn og revet sitronskall fikk ros av dommerne, men det hjalp henne ikke videre. Aspelund synes det var vondt at hun var den eneste som ikke fikk en ny sjanse. 

– Dette ser lekkert ut og pastaen er kokt til perfeksjon, sa dommerne, blant annet. Mens en av dem mente at laksesmaken var litt svak. 

Mye støtte

Alessandra har nærmest vokst opp på kjøkkenet til mormor Rosa i Roma og matlaging er hennes store lidenskap.  Hun lager gjerne mat fra hele verden, men det italienske kjøkkenet står hennes hjerte nærmest. 

Etter programmet får hun mye støtte og gode tilbakemeldinger på sosiale medier. Hun lover følgerne sine at hun vil fortsette å dele oppskrifter, filmer og bilder på Instagram og Facebook. Planen er nå å holde matkurs for små grupper på hobbybasis etter nyttår.  

 – Deltagelsen i MasterChef ga meg en erfaring på godt og vondt. Selv om jeg har vært fryktelig lei meg, velger jeg å legge det vonde bak meg. Å kunne inspirere andre og dele min kunnskap og lidenskap for mat, er det viktigste nå. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.