Skip to main content

Romøren videre i «Mesternes mester»: – Morsomt å grave litt i andre konkurranseskaller

Her ser vi Bjørn Einar Romøren under kveldens program av «Mesternes mester».

Her ser vi Bjørn Einar Romøren under kveldens program av «Mesternes mester».

Foto: NRK

Bjørn Einar Romøren fra Hosle har fått hundrevis av tilbakemeldinger etter forrige ukes «Mesternes mester».

– Det har vært veldig godt med alle tilbakemeldingene, sier den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren. 

Han rørte både tv-seere og konkurrenter i forrige ukes episode, der han fortalte om kreftsykdommen som rammet ham i 2019. I etterkant av episoden har det strømmet på med gode ord i innboksen hans. 

– Jeg har fått høre mye fint, blant annet at jeg er et godt forbilde. Det hyggeligste er å høre fra dem som selv er midt i behandling og sier de har blitt motivert og inspirert. Det er stort, sier Romøren. 

Bjørn Einar Romøren fikk testet lagånden fra blant annet sykkelsetet.

Bjørn Einar Romøren fikk testet lagånden fra blant annet sykkelsetet. 

Foto: NRK

Den 13. sesongen av NRK-programmet ble spilt inn i skjærgården utenfor Lillesand og Kristiansand. Det største for Romøren var å komme tett på de andre deltagerne. 

– Det er morsomt å grave litt i andre konkurranseskaller fra andre miljøer. Spesielt interessant har det vært å høre fra deltakere som har drevet lagidretter. Det var så mange fine folk med og en morsom opplevelse, sier den tidligere verdensmesteren. 

– Men det var tøffere mentalt enn jeg var innstilt på. Det er krevende å skulle nullstille seg så ofte og prøve å prestere, sier han. 

Sterkest sammen 

I kveldens program var det lagarbeid og teambuilding som sto på programmet. Romøren tror han har vært like spent som alle andre i forkant av episodene. 

– Ja, jeg har vært sjukt spent selv, det er lenge siden programmet ble spilt inn. I konkurransene hadde jeg fokus på meg selv og lagkameratene mine, så jeg fikk ikke med meg så mye av det som skjedde rundt. Så det er interessant å se hvordan de andre løser oppgavene, sier han. 

Sammen med Anja Hammerseng-Edin og Øystein «Pølsa» Pettersen fikk Romøren utfordret balansen.

Sammen med Anja Hammerseng-Edin og Øystein «Pølsa» Pettersen fikk Romøren utfordret balansen. 

Foto: NRK

Kveldens program bød på både melkesyre og høy puls. 

– Det er vel ingen overraskelse at jeg også syntes dagens konkurranser var harde, det var jo om å gjøre å yte maks. Det er ikke akkurat det jeg er mest kjent for, ler Romøren.

Som skihopper satte han utfor overrennet med fullt ansvar for eget resultat. Det var i lagkonkurransene Hosle-mannen ofte presenterte best.

– Jeg har alltid syntes lagøvelser har vært veldig spennende. Noen er sterke der andre er svake, og ingen er sterkere enn det man klarer å være sammen. I Mesternes mester skal du ut og gjøre ting du ikke har trent på sammen med andre du ikke kjenner styrkene og svakhetene til, sier han. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.