Skip to main content

Røk ut av «The Voice»

Maria Marzano fra Storsand er ute av konkurransen.

Maria Marzano fra Storsand er ute av konkurransen. 

Foto: KARL BRAANAAS

Maria Marzano (20) klarte ikke å ta seg videre fra livesending fredag kveld. Dermed er eventyret over for Asker-jenta. 

Sammen med Byron Williams (60), Charlotte Sofie Eliassen (30) og James Fox (26) måtte hun forlate konkurransen. Totalt åtte deltagere sto på scenen under andre direktesending av TV-programmet The Voice, sendt fra H3 Arena på Fornebu.

Marzano, fra Storsand i Asker, var i forkant av sendingen bookmakernes favoritt. Fremførelsen av David Bowies «Life on Mars» var likevel ikke nok til å overbevise seerne.

Hørte sjelen

Under konkurransen hadde hun artisten og låtskriveren Ina Wroldsen som mentor. En av programmets andre mentorer, Yosef Wolde-Mariam, roste Marzano etter opptredenen. 

– Måten du kommer inn på og hvordan jeg hører de minste detaljer, jeg hører sjelen din. Det jeg likte ekstra godt i dag er at jeg føler at du var ikke helt i din egen boble, du varmer, du ga oss mer i dag og for meg var det sånn «ok, ok ok», utbrøt Wolde-Mariam.

Alle ute

Under første direktesending, fredagen i forveien, røk Camilla Sørensen (26) fra Høvik ut av konkurransen. Ingen lokale artister gjenstår i programmet. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.