Skip to main content

Pilgaard og Kirsebom kjøpte luksusleilighet

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard har deltatt i flere reality-serier på TV, deriblant Farmen Kjendis. 

FOTO: TV2

Kjendisparet har betalt 25 millioner kroner for en leilighet i det som omtales som «et klassisk moderne byhus på Frogner».

Det skriver Finansavisen

Leilighetene skal ha private grønne uterom samt underjordisk garasje, og kjendisparets enhet skal være på 180 kvm og ligge på gateplan. 

Boligkomplekset omtales som eksklusivt, og toppleiligheten i det to-etasjers bygget er allerede solgt. Mens Farmen-paret måtte ut med nær 140.000 kroner kvadratmeteren gikk leilighetene i andre etasje for nær 160.000 kroner kvadratmeteren.

Pilgaard og Kirsebom kjøpte tidligere i år en leilighet på Vinderen for 17 millioner kroner, men solgte den før de flyttet inn. 

Reality-kjendiser

I 2017 kjempet Petter Pilgaard om seieren i Farmen Kjendis, der han deltok sammen med supermodellen. 

Den gangen fortalte han Budstikka om gledene ved det primitive livet på gården. 

- Før ville jeg aldri dratt til en primitiv hytte, men nå er det kjempekos. Det å leve litt primitivt har noe godt ved seg, er bra å jobbe litt for tilværelsen. Du dør ikke av å stå på litt for å komme deg gjennom dagen, sa Stabekk-mannen rett før finalen. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.