Skip to main content

Mathias (27) og Ingebjørg (31) lokale innslag i Farmen

Mathias Scott Pascual og Ingebjørg Monique Haram blir lokale innslag under høstens Farmen-sesong.

Foto: TV2

Årets Farmen-sesong er rett rundt hjørnet. Av de 14 deltagerne, er to fra Bærum. 

I sommer har høstens Farmen-sesong blitt spilt inn på storgården Lundereid i Sannidal, om lag to mil utenfor Kragerø sentrum.

Ifølge TV2 skal høstens sesong utspille seg i år 1919 og gjenspeile den økonomiske og nasjonalromantiske optimismen som fulgte etter Den første verdenskrig.

To av de 14 deltagerne som blir å finne i TV-ruten utover høsten, er fra Bærum. 

27 år gamle Mathias Scott Pascual fra Bærums Verk jobber til daglig som salgssjef for hotellkjeden Scandic. Han bor i Oslo og er singel.

Ingebjørg Monique Haram (31) er også fra Bærum, men bor til daglig i Oslo der hun jobber som lekeplassdesigner. Også hun er singel.

Dette er deltakerne i Farmen 2019. Øverst fra venstre: Erik Rotihaug, Vibecke Garnaas, Asad Shehada, Mathias Scott Pascual, Jan Erik Brodahl, Leif Kristian Tindeland, Marte Flobergseter, Terje Leer, programleder Gaute Grøtta Grav, Leif Haugo Stavenjord, Berit Ivy Junge, Vivian Kvarven, Ingebjørg Monique Haram, Stine Alice Claussen-Væringstad og Agna Hollekve.

Foto: Espen Solli/TV2

Skal drive skysstasjon

I år skal deltakerne bo på en stor gård som utstråler velstand, overflod og kjærlighet. I de

naturskjønne omgivelsene beiter telemarkskyr og en stor hesteflokk side om side.

Nytt av året er det at deltakerne også skal drive en skysstasjon for reisende.

– Det er ikke en togstasjon, men et sted reisende kan komme til når de ankommer i båt. Derfra blir de fraktet videre med hest og vogn, og da er det deltakerne som må beverte og hjelpe dem videre på ferden, forklarte programleder Gaute Grøtta Grav til TV2 tidligere i sommer.

På TV-skjermen starter Farmen-sesongen opp i høst. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.