Skip to main content

Haslum-artisten tilbake til «Hver gang vi møtes»

Solveig «Sol» Heilo er en av 30 artister som skal være med på jubileumssesongen til musikkprogrammet «Hver gang vi møtes», som skal sendes i månedene før jul.

Solveig «Sol» Heilo er en av 30 artister som skal være med på jubileumssesongen til musikkprogrammet «Hver gang vi møtes», som skal sendes i månedene før jul. 

Foto: KNUT BJERKE

Solveig Heilo, med artistnavnet Sol Heilo, gjester jubileumssesongen til det populære musikkprogrammet. 

30 artister fra tidligere sesonger skal samles på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss for å feire ti år med det folkekjære programmet, hvor artister møtes og tolker hverandres sanger. 

Sol Heilo, som blant annet er kjent som vokalist i bandet Katzenjammer, var med i 2019, og er nå én av artistene som igjen skal tilbake til gården. 

Ifølge VG skal også Chris Holsten, Tshawe Baqwa, Marion Ravn og Kurt Nilsen, for å nevne noen, også være med på jubileumssesongen, som skal sendes på TV i månedene før jul.

– Et gråteprogram

Da Heilo var med i 2019-sesongen, sa hun til Budstikka hun hadde vært skeptisk mot å delta. 

– Jeg tenkte det var et gråteprogram. 

Likevel bestemte hun seg for å bli med, og fikk sangene tolket av blant andre Trine Rein, Lars Bremnes og Elisabeth «Bettan» Andreassen. 

– Det var et veldig spesielt øyeblikk, nesten som når du gjenkjenner en lukt eller stemning fra tidligere tider, sa Heilo til Budstikka i forkant av «hennes» kveld på programmet. 

«Hver gang vi møtes» har de siste årene hatt 6-700.000 seere i snitt hver lørdag, skrev Dagbladet i januar

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.