Skip to main content

Flatland i karantene – får ikke ledet Idol-sendinger

Katarina Flatland er i karantene etter et besøk til Danmark. Det betyr at hun ikke kan lede årets første live-sending av Idol. Programmet sendes fra Fornebu.

Katarina Flatland er i karantene etter et besøk til Danmark. Det betyr at hun ikke kan lede årets første live-sending av Idol. Programmet sendes fra Fornebu. 

TV2

Solveig Kloppen stepper inn som Idol-programleder, mens Katarina Flatland er i karantene. 

Den populære TV2-programlederen Katarina Flatland fra Nesøya har ledet Idol-sendingene i flere sesonger, men årets første live-sending fra Fornebu får hun ikke lede som planlagt. 

Hun er satt i karantene som følge av en tur til Danmark. Reisen foretok hun før hele Europa ble stengt ned som følge av korona-utbruddet. 

– På fredag er jeg 12 timer unna å gjøre den jobben jeg synes er morsomst i hele verden, og noe jeg har gledet meg til veldig lenge. Samtidig er dette nå en tid hvor vi alle sammen må bidra på alle måter. Det er lett å tenke at rådene ikke gjelder en selv, men eneste måten å stoppe viruset på er at alle tar det samfunnsansvaret som myndighetene ber oss om å ta, sier Katarina Flatland i en melding fra tv-kanalen. 

Stepper inn

Nå stepper Solveig Kloppen inn i Idol-sirkuset. 

Hun ledet programmet i 2004, 2005 og 2006 og er fast programleder for Norske Talenter på samme kanal. 

– Jeg gleder meg til å få lede en «Idol»-sending igjen, selv om jeg selvsagt skulle ønske det var under andre omstendigheter. I denne rare og uvirkelige tiden, hvor store deler av Norges befolkning sitter koronafaste i sofaen hjemme, er det fint å komme nær hverandre på andre måter, som gjennom dans og musikk.

Vårt distrikt har to deltagere i topp-ti i år.

Josefine Janson (21) fra Jar og Dina Matheussen (15) fra Asker. 

Budstikka oppdaterer saken.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.