Skip to main content

Åpner for å flytte til USA

Märtha Louise og Harald Rønneberg i programmet Helt Harald på TV2.

Märtha Louise og Harald Rønneberg i programmet Helt Harald på TV2.

Foto: TV2

I et TV-intervju med Harald Rønneberg forteller prinsesse Märtha Louise om gode minner etter Ari Behn og mulig flytting til USA.

Prinsessen er en av flere gjester i TV2-programmet Helt Harald, der programleder Harald Rønneberg møter utvalgte kjente gjester. Til Rønneberg forteller prinsesse Märtha Louise (49) om tiden etter eksmannen Ari Behns død og om sine fremtidsplaner. Hun åpner også om gode minner om Behn, som hun har tre døtre med, Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah (12). Familien er bosatt i Lommedalen, der også Ari Behn bosatte seg etter at de gikk fra hverandre i 2016. 

– Jeg husker sånne gode øyeblikk. Som da han malte på gulvet med ett barn på ryggen. Eller da vi hadde middager, skriver VG.

Åpen for USA

En beveget prinsesse forteller at det var kong Harald som kom med budskapet om at Ari Behn hadde tatt sitt eget liv 1. juledag 2019, og hvordan hun selv måtte fortelle det til barna.

– Pappa kom inn og sa det til meg, og så måtte jeg da si det til barna. Det er noe av det tøffeste jeg har gjort. Men man må jo bare gjøre det, forteller hun i programmet som er spilt inn på Lillehammer. 

Det kommer også frem at kjæresten, den amerikanske sjamanen Durek Verrett (46), ikke lenger har planer om å bosette seg i Norge og at han ikke føler seg velkommen i landet. Når Rønneberg spør prinsessen om det er aktuelt for henne å flytte til USA, svarer hun bekreftende.

– Ja, det kan jo være vi ender opp der etter hvert, da.

Nær venn

Programleder Harald Rønneberg er fra før en nær venn av prinsesse Märtha Louise. På spørsmål fra VG om intervjuet med Märtha, svarer Rønneberg:

– Det var sterkt og samtidig fint. Märtha er et så godt og varmt menneske, og jeg beundrer henne for måten hun klarer å sette ord på en så krevende tid i livet. Det er jeg sikker på vil bety mye for mange.

Et tv-team skal følge prinsesse Märtha Louise i hennes private og offentlige liv i en ny dokumentarserie som skal vises på TV2. Her med fotograf Sindre Sandemo (t.v.) og kreativ produsent Geir Kreken.

Et tv-team skal følge prinsesse Märtha Louise i hennes private og offentlige liv i en ny dokumentarserie som skal vises på TV2. Her med fotograf Sindre Sandemo (t.v.) og kreativ produsent Geir Kreken.

Foto: TV2

Prinsesse Märtha Louise får også sin egen dokumentarserie på TV2, der hun følges både på jobb og privat. Innspillingen startet for to måneder siden og vil bli sendt senere i 2021. 

– Jeg er en offentlig person, og pressen skriver mye om meg. Denne serien er en mulighet til å vise frem min tilværelse på en annen og ny måte, har prinsesse Märtha Louise tidligere uttalt.

Serien får tittelen «Märtha» og lover å gi seerne et unikt møte med «et varmt og mangefasettert menneske».

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.