Skip to main content

Imponerte i Special Olympics

 

Den norske delegasjonen til Special Olympics European Games i Nitra i Slovakia i helgen besto av Fride Farestad Spakrud (gymnast), Emilie Søiland (gymnast), Maren Iversen (gymnast), Kaia Jolma Helland Kilter (gymnast), Katelyn Garbin (hovedtrener og leder av delegasjonen), Sarah Lunov (assistenttrener), Vilde Marie Dubland Nedrum (assistenttrener), Ingunn Westvik Jolma (assistenttrener) og Brenda Garbin (dommer). 

Fride, Emilie og Maren er alle bosatt i Bærum og trener i Stabekk Turnforening.  60 deltagere fra 13 nasjoner deltok. Fride Spakrud tok to gull etter at hun vant i køller og vimpel. Maren Iversen vant i ball og tok sølv i vimpel. Emilie Søiland vant i tau og tok sølv i køller. Kaia Kilter, som deltok på sin første internasjonale konkurranse, tok sølv i ball. Fride, Emilie og Maren viste i tillegg et showprogram til stående applaus.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.