Krasjet etter brudd på vikeplikten

TAUET VEKK: Ingen personer ble skadet i kollisjonen, men begge bilene måtte fraktes vekk fra stedet av bergingsbil.

TAUET VEKK: Ingen personer ble skadet i kollisjonen, men begge bilene måtte fraktes vekk fra stedet av bergingsbil. Foto:

En av bilførerne er anmeldt etter at to biler kolliderte onsdag.

DEL

Hendelsen skjedde litt før klokken 14 i lyskrysset Skuiveien/Bærumsveien.

– Det er en taxi og en varebil som er involvert. Ingen personer er skadet, men begge bilene må hentes av bergingsbil, sier operasjonsleder Marita Aune i politiet.

Kollisjonen skapte trafikale utfordringer, men snaut 40 minutter etter krasjen var begge bilene fjernet og krysset var igjen åpnet for fri ferdsel.

– Den ene føreren overholdt ikke vikeplikten. I første omgang ender det med en anmeldelse, sier Aune.

Flere hendelser i trafikken

Ulykken på Vøyenenga skjer dagen etter at politiet måtte bistå i seks hendelser i Asker og Bærums-trafikken.

Tirsdag morgen endte en MC-fører på legevakten etter at han krasjet med et rådyr på E18 ved Blommenholm. En times tid senere ble en fødende kvinne sendt til sykehus etter at hun var involvert i en kollisjon på E18 ved påkjøringen fra Asker sentrum. Kort tid etter måtte politiet bistå en gåsemor med tre unger som hadde lagt morgenturen til kollektivfeltet på E18.

(artikkelen fortsetter under videoen)

  Politieskorte på E18 for gåsemor med tre unger i morgenrushet.

  I ettermiddagstimene fikk to bilførere og en scooterfører beslaglagt sine førerkort etter å ha vært innblandet i trafikkulykker. Den første smellen oppsto da en scooter og syklist kolliderte ved Shell-stasjonen på Nesbru. Føreren av scooteren ble kjørt til legevakten for sjekk.

  Ved Haslum skole frontkolliderte to biler såpass hardt at airbagene ble utløst i begge kjøretøyene. Føreren av bilen som kom over i motgående kjørefelt er anmeldt etter hendelsen og politiet har beslaglagt vedkommendes førerkort.

  En kvinnelig syklist ble sendt til sykehus for sjekk etter at hun kolliderte med en bil i rundkjøringen ved rushtidsbommen i Sandviksveien ved Henie Onstad.

  – Sånn det ser ut, har ikke bilisten overholdt vikeplikten og heller ikke sett syklisten. Vi har tatt beslag i bilførerens førerkort, opplyste politiets operasjonsleder Vidar Pedersen.

  Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

  Artikkeltags