Advarer mot svært glatte småveier

IS: Det er speilblankt nedover Åses vei på Emma Hjorth, og flere biler skal stå på kryss og tvers nedover bakken. Politiet advarer mot vanskelige kjøreforhold på småveiene.

IS: Det er speilblankt nedover Åses vei på Emma Hjorth, og flere biler skal stå på kryss og tvers nedover bakken. Politiet advarer mot vanskelige kjøreforhold på småveiene. Foto:

Politiet advarer mot vanskelige kjøreforhold på småveiene torsdag ettermiddag. Nedbøren som kommer, legger seg som is flere steder.

DEL

Ved 16.20-tiden melder politiet om en del svært glatte småveier, og at det i Åses vei på Emma Hjorth er flere biler som har mistet kontrollen.

– Flere biler som står på kryss og tvers. Det er veldig glatt på småveiene. Vi anmoder om å kjøre etter forholdene, skriver politiet på Twitter.

– En bil har blant annet kjørt ut av veien, men det skal ikke være personskade. Her venter vi på berging. Det kan nok bli en glatt ishinne som kan legge seg på småveier nå, så folk bør kjøre etter forholdene, utdyper politiets operasjonsleder Cathrine Sylju.

Politiet varslet Bærum kommune som å få strødd veien. Ved 17-tiden skal dette ha blitt gjort.

MÅTTE STRØ: Kommunen måtte sende ut traktor for å strø i Åses vei torsdag ettermiddag.

MÅTTE STRØ: Kommunen måtte sende ut traktor for å strø i Åses vei torsdag ettermiddag. Foto:

Ambulanse fikk stans

Det har også vært et par hendelser på E18 som har skapt ekstra treg trafikk i ettermiddagsrushet.

Dette forplanter seg nok til parallelveiene. Det meldes at trafikken går stedvis meget tregt på Slependveien, Skuiveien og Sandviksveien.

På E18 utgående ved Ikea på Slependen stoppet en ambulanse i det venstre feltet ved 16-tiden. Klokken 16.30 står den fortsatt der, og skaper en del kø bakover.

– Det har vært en teknisk feil på ambulansen som har gjort at den har fått stans. Vi er der for å bistå, og venter på berging, forteller operasjonsleder Cathrine Sylju.

Kollisjon ved Strand

Ved 15.30-tiden var det en kollisjon på E18 inngående ved Strand som skapte trøbbel.

– Det er to biler involvert, men ikke meldt om noen personskade, opplyser operasjonsleder Line Skott.

Politiet er på stedet, og ventet på bergingsbil klokken 15.45.

– Bilene står i kollektivfeltet, og trafikken flyter greit forbi stedet, sier hun.

Hendelsesforløpet er foreløpig uklart.

LES OGSÅ: Flere trafikkuhell også i morgentrafikken

Les flere nyheter i hendelsesloggen.

Artikkeltags