Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på E18 utgående ved Drengsrud – retning Drammen. Det skal dreie seg om en påkjørsel bakfra.

Operasjonsleder melder om at en person er skadd, men at skadeomfanget er uavklart. Dette medfører store trafikkforsinkelser. Ambulanse og politi er på plass.

Politiet skriver på Twitter at en person behandles av ambulansepersonell på stedet. Det skal være snakk om lettere skader, en person skal ifølge politiets operasjonsleder Tore Solberg ha klaget på smerter i nakken.

Klokken 14.58 startet køen før Sandvika. Ifølge reisetider.no er trafikken mellom Sandvika og Asker økende, og kjøretiden er på denne strekningen beregnet til å ta en snau halvtime i øyeblikket.

Klokken 15:09 skriver politiet på Twitter at to felt er åpnet opp. Trafikken har begynt å flyte bedre, men det er fortsatt noe kø på E18.

Beslaglegger førerkort

15:14 melder operasjonsleder Solberg at de er ferdige på stedet veien nå er åpen som normalt igjen.

Han forteller at sjåføren som kjørte bak selv har innrømmet å ha tatt blikket vekk fra veien og trafikken rundt seg mens han kjørte, han får derfor førerkortet beslaglagt for uoppmerksom kjøring.

Køen forbi stedet er nå avtagende, men det er fremdeles mye utgående trafikk på strekningen.