Skip to main content

Sjåfør på ville veier – havnet i turløype på Skui

Søndag ettermiddag skal en eldre sjåfør ha havnet i skiløypa på Jorbru. Politiet fant bilen med sjåfør i Horniveien.
Foto: foto: christian brevik.

Søndag ettermiddag skal en bil ha blitt observert flere kilometer inn i turløypene ved Jorbru på Skui. 

– Vi fikk melding fra en turgåer i marka som reagerte på at det sto en bil i løypa. Meldingen gikk ut på at det skal ha vært en eldre sjåfør som var ute og kjørte, sier operasjonsleder i politiet, Christian Krohn Engeseth.

Jordbru ligger rett opp fra Skui, ved foten av den bratte Ramsåsen. Her er det blant annet en to kilometer lang lysløype, som ikke skal være i drift nå.  

Til politiet skal vitnet ha forklart at turgåere på stedet forsøkte å hjelpe den eldre sjåføren med å få snudd bilen, slik at den kunne kjøre ut igjen. 

På veien ved egen hjelp

– Det skal visstnok være en del folk ute på tur i disse løypene, så vi sendte en patrulje for å avhjelpe situasjonen, sier Engeseth. 

Ikke lenge etterpå oppdaterte politiet sakens status på twitter med at de hadde funnet den eldre sjåføren. Vedkommende hadde da kommet seg ut på ordinær bilvei.

Politi tar nå en vurdering på hvorvidt det var et uhell eller noe annet som var bakgrunnen for den litt spesielle kjøringen.

Les vår hendelseslogg her

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.