Skip to main content

Politiet etterlyser vitner etter trafikkuhell

En 14 år gammel gutt ble skadet i et trafikkuhell på Hosle onsdag morgen. Politiet ber eventuelle vitner til hendelsen om å melde seg.

– Gutten tok kontakt med en bussjåfør ved Rema-butikken på Hosle. Han opplyser selv at han mener å huske at en bilist har vært borti ham, sier oppdragsleder Martin Martinsen i politiet.

Budstikka har snakket med guttens far som opplyser at 14-åringen løp for å rekke bussen ved Rema-butikken i krysset Øygardveien/Hosleveien da han ble truffet av en bil. Han syklet ikke, slik politiet først meldte.

Politiet fikk melding fra AMK klokken 08.50 onsdag morgen.

– Det er noe usikkert hvor hendelsen har skjedd, og hva som har skjedd. Det er derfor vi ønsker å komme i kontakt med eventuelle vitner. Hvis noen har sett et sammenstøt mellom en bil og en gutt i Hosle-området mandag morgen ber vi dem ringe politiet på 02800, sier Martinsen.

Hjernerystelse og skrubbsår

Ifølge oppdragslederen var 14-åringen noe fortumlet, og husket ikke helt hva som hadde skjedd da politiets patrulje snakket med ham.

– Han husket lite av hendelsen, så det kan ikke utelukkes at han har pådratt seg en hjernerystelse i tillegg til noen skrubbsår. Gutten skal også ha vært inn og ut av bevissthet, sier Martinsen.

Ambulansen kjørte syklisten til legevakten for en sjekk, og guttens foresatte er varslet om hendelsen.

Guttens far opplyser at 14-åringen ble lagt inn til observasjon på intensiven, og at han har slått seg, men at det kommer til å gå bra.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.