Skip to main content

Her kan du følge morgentrafikken 14. august

Budstikka følger kollektivtrafikken og trafikken på veiene. Dersom du har informasjon, kan du dele den på Twitter med #budtrafikk eller sende SMS til 99 59 00 00.

Kl. 09.45: Da går morgentrafikken som normalt, og vi avslutter vår dekning av morgentrafikken for i dag.

Kl. 09.06: Trafikken er avtagende inn mot hovedstaden. Nå tar det 12 minutter mer enn normalt å kjøre E18 fra Asker til Oslo. Det er saktegående og kø mellom Holmen og avkjøringen til Fornebu.

Kl. 08.37: 36 minutter tar kjøreturen fra Asker til Skøyen, mesteparten av den turen må du påregne å stå i kø mellom Holmen og avkjøringen til Fornebu. 

Kl. 08.15: Økende trafikk mellom Holmen og Sandvika, og køen begynner også i Holmen-området, og varer frem til Strand. Det tar i øyeblikket 17 minutter mer enn normalt å kjøre E18 fra Asker til Skøyen.

Kl. 07.59: Kjøreturen fra Asker til Skøyen på E18 tar 10 minutter mer enn normalen. Trafikken øker mest mellom Holmen og Lysaker.

Kl. 07.43: Økende trafikk på E18 mellom Holmen og Lysaker. Kjøreturen fra Asker til Skøyen tar i øyeblikket 20 minutter, ifølge reisetider.no.

Kl. 07.23: Ifølge reisetider.no er det ikke store forandringer å melde om. Det er noe mer trafikk mellom Sandvika og Skøyen enn mellom Asker og Sandvika på E18.

Kl. 07.00: Økende trafikk mellom Sandvika og Skøyen på E18 inn mot Oslo. Ikke snakk om de store køene noe sted mellom Asker og Skøyen ennå, men det begynner å bli flere og flere på veien.

Det er anslått en kjøretid på 16 minutter mellom Asker og Skøyen nå.

Kl. 06.47: Det øker på med trafikk på vei inn mot Oslo, men det er ennå ikke snakk om kø av betydning. Mellom Holmen og Lysaker er der det i øyeblikket er mest biler.

Kl. 06.27: Det er ikke meldt om forsinkelser hverken på veiene eller i kollektivtrafikken så langt denne morgenen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.