Bærum - Odd 2: 0-5 (0-3)

- Det blir stygt, men jeg syns ikke vi skal grave oss ned av den grunn. Dette lærer vi masse av, og vi ser at det er denne kvaliteten vi også skal strebe etter, sier den nye Bærum-treneren, Jan-Derek Sørensen.

Bærum havnet tidlig bakpå og hadde allerede to mål i sekken da det sto 13 minutter på klokka.

- Vi ser at når de får sjansen, så sitter den i mål. Der er forskjellen i kvalitet. Vi skaper jo like mange gode sjanser som dem, det er bare at vi ikke scorer. Vi må lære av dette og det er god erfaring for gutta, sier Sørensen.

- Frustrerende

Etter at Odd gikk opp til 0-5 var det ikke mye som skjedde i kampen, og begge lagene tok det heller litt med ro, etter at Bærum hadde hatt mye av banespillet i andreomgang.

- Det er veldig frustrerende å slippe inn fem. Vi har trent mot denne dagen så lenge nå, også ender vi opp med fem mål bakover. Det er frustrerende. De var rett og slett bedre, sier kaptein Lars Ivar Slemdal etter kampen.

Også han mener at det er noe å ta med seg fra kampen.

- Vi må bare ta med oss det positivet. Det er noe her, men vi skal ikke bli helt blinde og tro at alt var bra heller. Vi er ikke kliniske nok og scorer ikke på de sjanse vi skaper, men så møter vi et utrolig bra lag så det er vanskelig å si hvor vi står etter denne kampen. Stiller Odd 2 med det laget der hele sesongen så vinner de serien greit, sier Slemdal.

For Odd 2 stilte med hele seks spillere fra A-lagstroppen på Sandvika stadion mandag kveld.

- Det er jo på det nivået gutta her ønsker å spille på i fremtiden, så vi skal lære av dette. Også har vi fått sett på nært hold hva som skal til for å spille med den kvaliteten som de gjorde her, sier Sørensen.

Kampfakta:

PostNord-ligaen avdeling 2. Fotball, menn.

Bærum SK – Odd 2 BK: 0-5 (0-3)

Bærums lag: Sondre Golden Midtgarden, Simen Alexander Santos Lyngbø, Aaron Kiil Olsen, Lars Ivar Slemdal, Attila Mark Markus, Hallvard Håskjold, Jan Christian Egseth Aubert, Mansour Sinyan, Adrian Rogulj, Adoai Mehary Kidane, Anwar Pellegrino.

Innbyttere: Martin Andre Berg i det 70. minutt for Anwar Pellegrino. Jon Tveit Rønning i det 70. minutt for Mansour Sinayan. Chimaobi Vincent Leroy i det 76. minutt for Adrian Rogulj.

Mål: Markus Andre Kaasa (7, 13), Filip Møller Delaveris (45), Tobias Lauritsen (65, 70)

Gule kort: Lars Ivar Slemdal (bærum), Adonai Mehary Kidane (Bærum), Mansour Sinyan (Bærum), Simen Alexander Santos Lyngbø (Bærum)

Dommere: Stian Røvig sletner, Silje Elisabeth Thoresen og Karwan Mamhassan.