20. april i år sto han oppført som eier av sin nye sportsbil, ifølge kjøretøyregisteret hos Statens vegvesen. Det er åtte dager etter artisten fylte 30 år, skriver VG.

Artist, programleder og forfatter Andreas Haukeland (29) fra Haslum i Bærum endte opp med en rød Ferrari 488 Gtb. Bilen har spinnville 670 hestekrefter og kan komme opp i 100 km/t på tre sekunder. Topphastigheten er på 330 km/t. TIX` modell er fra 2020.

«Bursdagsgaven til meg selv», skrev artisten til en video av den innpakkede presangen til sine 138.000 følgere på Snapchat mandag ettermiddag.

Selv om TIX måtte bla opp et betydelig beløp for bilen, skal nok finansieringen ha godt greit. Ifølge skattelisten for 2021 hadde artisten en inntekt på nesten 12,5 millioner kroner og sto oppført med en formue på 22,6 millioner kroner.

Leilighet i Bærum

Nå har 30-åringen fått litt tid til å bli kjent med sitt nye fartsvidunder. Torsdag ettermiddag ble bilen observert av Budstikkas medarbeidere utenfor en boligblokk på Rud i Bærum. TIX var ikke til stede selv, men Budstikka kjenner til at han er registrert på en leilighet der.

På sikt har artisten planer om å bli askerbøring igjen. På en sjønær tomt på Trosvikodden ved Børsholmen har Andreas Haukeland nemlig planer om å bygge to boliger. Her ønsker han først og fremst å dyrke privatlivets fred.