Skip to main content

Uendret for Casper Ruud i verdenstoppen

Casper Ruud skal spille i München denne uken.

Casper Ruud skal spille i München denne uken. 

Foto: Knut Bjerke

Casper Ruud (22) er fortsatt verdens 24. beste tennisspiller. 

Tennisspilleren Casper Ruud valgte å stå over ATP-turneringen i Barcelona i forrige uke for å hvile høyrearmen. Uken før der igjen storspilte han i Monaco, og spilte seg frem til semifinalen i Monte Carlo, der han til slutt tapte for russeren Andrej Rubljov.

Men selv om han ikke var i aksjon forrige uke, beholdt han 24.-plassen på verdensrankingen som ble presenteret av ATP mandag.

Det er den høyeste plasseringen 22-åringen fra Snarøya noen gang har hatt, og naturligvis det høyeste noen nordmann har vært rangert.

Tyskland

Denne uken skal bæringen igjen forsøke seg i en turnering. Han har walkover i den første runden i en ATP 250-turnering i den tyske storbyen München.

I den 2.-runden møter han enten Pablo Cuevas (rangert som nummer 85 i verden) fra Uruguay, eller Tennys Sandgren (nummer 62 i verden) fra USA. Kampen spilles tirsdag eller onsdag.

ATP-listen toppes fortsatt av Novak Djokovic. Rafael Nadal rykket opp til 2.-plassen igjen forbi russiske Daniil Medvedev etter seieren i Barcelona.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.