Skip to main content

Tennisstjerne om Casper Ruud: – Vil heller se maling tørke enn se deg spille tennis

Casper Ruud er i ordkrig med australsk tennisstjerne.

Foto: Knut Bjerke

Casper Ruud har åpnet opp om hendelsen der Nick Kyrgios (24) ble diskvalifisert i kampen mellom de to. Det liker australieren dårlig.   

Det har vært dårlig stemning mellom de to, helt siden Kyrgios ble diskvalifisert etter de to møttes under en tennisturnering i Roma tidligere denne sesongen. 

Ordkrigen  fortsatte på sosiale medier i etterkant av kampen. 

Ruud mente blant annet at australieren burde bli suspendert fra tennis i et halvt år, etter en rekke utenomsportslige hendelser. Da de to møttes veltet Kyrgios en stol og kastet en racket, før han forlot banen og ble diskvalifisert. Ruud vant derfor kampen, og har blitt kritisert av Kyrgios for å feire seieren på banen.  

Nye meldinger

Selv om dette skjedde i sommer, har de to tilsynelatende ikke begravd stridsøksen. I et intervju med den svenske tennissiden Tennisportalten.se nylig pratet Ruud om hendelsen, noe han også gjorde i den norske podkasten "Smash" tidligere i høst.

Det likte tydeligvis Kyrgios dårlig. I natt tok han til sosiale medier, hvor han skrev følgende på Twitter:

– Hei Casper Ruud. Neste gang du har noe å si, ville jeg foretrukket at du sier det til ansiktet mitt. Jeg er sikker på at du ikke ville slengt så mye med leppa etter det. Vil heller se maling tørke enn se deg spille tennis, kjedelig som faen..

Kyrgios avsluttet med å ønske Casper Ruud lykke til i Milan, hvor Snarøya-mannen skal spille Next Gen ATP Finals i november. Den kontroversielle stjernen fikk i september advarsel om en 16 ukers utestengelse fra ATP, dersom han havner i ytterligere problemer de neste seks månedene. 

Ruud har ikke svart på innlegget fra Kyrgios. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.