Skip to main content

Tennisbragd av Casper Ruud

Casper Ruud fortsetter fremgangen.

Casper Ruud fortsetter fremgangen.

Foto: KARL BRAANAAS

Casper Ruud (22) slo argentinske Diego Schwartzman i to strake sett i Monte Carlo Masters. Argentineren er nummer ni i verden. 

DIEGO SCHWARTSZMAN – CASPER RUUD 3-6, 3–6

Ruud sto for en skikkelig tennisbragd da han slo verdensnier Diego Schwartzman 6-3, 6–3 i Monaco onsdag formiddag. 22-åringen fra Snarøya er nå klar for tredje runde i turneringen. 

Casper Ruud er per nå rangert som nummer 23 i verden.

Tidligere har nordmannen slått en som var rangert som nummer åtte i verden. Det skjedde da han slo Matteo Berrettini i kvartfinalen i ATP-turneringen i Roma i fjor.

Casper Ruud vant det første settet 6–3. Det andre settet åpnet jevnt, men i det syvende gamet brøt Casper Ruud serven til 28-åringen fra Buenos Aires. Til slutt vant han også det andre settet med 6–3.

Perfekt kamp

– Veldig fin seier. En perfekt kamp av Casper egentlig. Han spilte taktisk veldig bra og var tett opp mot sitt beste. Jeg er veldig fornøyd med kampen i dag, sier pappa og trener Christian Ruud til Eurosport.

– Det er helt klart en veldig fin skalp. En veldig god seier, sier Christian Ruud.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.