Skip to main content

Ruud er ferdig for sesongen

Casper Ruud reiser hjem til Norge, og dropper en turnering i Bulgaria.

Casper Ruud reiser hjem til Norge, og dropper en turnering i Bulgaria.

Foto: Knut Bjerke

Tennisspilleren Caper Ruud (21) har bestemt seg for at nok er nok denne sesongen.

Det melder pappa og trener Christian Ruud i et intervju med Norsk Telegrambyrå. 21-åringen fra Snarøya skulle egentlig ha spilt en ATP 250-turnering i Sofia, Bulgaria, neste uke, men nå kommer han trolig til å droppe denne turneringen, kommentere pappa Ruud.

– Han er påmeldt, men jeg tror faktisk han står over den. Det er kanskje bedre å komme hjem og lade til neste sesong, sa far og trener Ruud til NTB.

Tredje på rad

Tennisspilleren fra Bærum har hatt en litt trøblete avslutning på sesongen. Mandag tapte han for franske Ugo Humbert i første runde av Paris Masters. Det er den tredje turneringen på rad der Casper Ruud måtte bite i det sure eplet etter første kamp i turneringen. 

Ruud ligger per nå på en 27. plass på verdensrankingen. 

I forrige uke tapte Casper Ruud en ATP 500-turnering i Wien for Jannik Sinner. Uken før det var han på den italienske øya Sardinia og spilte en ATP 250-turnering på grus. Der tapte han 0–2 for tyskeren Yannick Hanfmann.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.