Skip to main content

Lå under - kom sterkt tilbake

Casper Ruud fra Snarøya spiller denne uken ATP-sluttspill i Torino i Italia.

Casper Ruud fra Snarøya spiller denne uken ATP-sluttspill i Torino i Italia.

Foto: NTB scanpix

Snarøyas Casper Ruud sikret seg sin første seier i ATP-sluttspillet mot briten Cameron Norrie. – I begynnelsen gjorde jeg for mange feil, men så roet jeg meg litt ned.

Casper Ruud – Cameron Norrie 1–6, 6–3, 6–4

Casper Ruud (22) møtte Cameron Norrie fra Storbritannia i andre gruppespillskamp av ATP-sluttspillet i Torino onsdag kveld.

I første sett ble Snarøya-mannen rundspilt før han kom sterkt tilbake og vant kampen.

Et mesterlig comeback i de to siste settene holder liv i semifinaledrømmen i ATP-sluttspillet.

– I begynnelsen gjorde jeg for mange feil, men så roet jeg meg litt ned. En tenniskamp kan snu veldig raskt og i det første settet og halve andre sett, spilte Cameron mye bedre enn meg. Et break kan snu en hel kamp, og det var tankegangen min i dag. Bare holde seg i kampen og håpe at jeg kunne snu det, skriver VG etter et intervju Ruud gjorde med arrangøren vist på Discovery+ etter kampslutt.

I ATP-finalen i Italia møtes årets åtte beste tennisspillere.

 Stefanos Tsitsipas skulle egentlig stått på andre side av nettet, men grekeren trakk seg onsdag formiddag grunnet en skade i høyre albue.

Mandag spilte Ruud første kamp i ATP-sluttspillet. Der møtte han verdenseneren Novak Djokovic. I den kampen var serberen rett og slett for sterk og vant i to strake sett, 7-6, 6–2.

For Casper Ruud har 2021 uansett vært en enormt bra år. Han har spilt seg inn blant de ti beste i verden og vunnet hele fem ATP-titler.

– Dette har vært et bra år, og denne turneringen er toppen av kransekaken. For meg er dette en drøm som går i oppfyllelse, sa Casper Ruud i et intervju med Eurosport før turneringen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.