Skip to main content

Kjempenedtur for Casper Ruud

Casper Ruud røk ut allerede i 1. runde i Båstad. 

Foto: EVA GROVEN

Casper Ruud ville kopiere fjorårets kvartfinaleplass i Båstad. Det var han langt unna å klare. 

Ruud møtte bosniske Damir Dzumhur i 1. runde, og etter å ha røket ut av en challengerturnering i tyske Braunschweig forrige uke jaktet Snarøya-gutten en opptur i Sverige.

I ATP 250-turneringen i Sverige var én av turneringen Ruud ønsket å satse på å gå langt i. Dermed var skuffelsen stor da Dzumhur tok to strake sett og vant kampen 6-4, 6–2. 

Jevnt førstesett

Da spillerne hadde servet to ganger til hver sto det 4–4 i game, og ingen av de to hadde maktet å bryte motstanderens serve. Så brøt bosnieren Ruuds serve, før han tok siste game og settet med 6–4. 

Bosnieren slo umiddelbart til i andre sett, da han brøt Ruuds serve på første forsøk. Ruud våknet i påfølgende game da han brøt tilbake på direkten. I neste game fikk Ruud en ny kalddusj da Dzumhur brøt serven hans nok en gang. Bosnieren tok seg også av egen serve, og dermed sto det brått 3–1. 

4–1 og 5–1 kom fortløpende før Ruud slo tilbake med 5–2. Det var likevel ikke nok da Dzumhur tok neste game og vant 6–2. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.