Skip to main content

Får to kamper på drømmedagen

OPP OG FREM: Casper Ruud har for alvor slått seg opp og frem i tennisverden. Nå får han karrierens største kamp.

Fredag får Casper Ruud drømmen i oppfyllelse når han spiller mot superstjernen Roger Federer. Han kan komme til å måtte spille doublekamp samme dag.

SISTE: Da er det bekreftet at også doublekampen til Casper Ruud er satt opp i morgen fredag. Ruud/Kecmanovic mot Delbonis/Duran er satt opp som kamp 4 på bane 6.

For doublekampen til han og makkeren Miomir Kecmanovic ble ikke ble satt opp torsdag som forventet. Istedet skal de spille fredag eller lørdag.

Og fredag rundt klokken 13.00 skal Casper Ruud opp mot tidenes mestvinnende tennisspiller, Roger Federer, i 3. runde i Roland Garros.

– Det kan bli en liten utfordring hvis det blir to kamper. Først og fremst er alt fokus på singlekampen, så får vi ta doublekampen litt som det kommer, sier Ruud til NTB.

– Forberedt hele livet

Doublekampen blir ikke satt opp før kampen mot Federer og Ruud skal dermed være så klar som mulig.

– Å møte den store Federer er noe man har drømt om. Man kan vel si at jeg forberedt meg hele livet med all treningen jeg har gjort, sier Ruud til NTB.

Torsdag ettermiddag gjorde han unna den siste treningsøkten før morgendagens storkamp. Og skal vi tro teamet rundt Snarøya-spilleren, så gikk det meget bra.

– Casper har hatt sin siste økt nå og det kan bekreftes at den var meget god. Casper er i storform, meldes det på tennisspillerens egen Facebook-side.

 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.